Nieuws Flash – Digitizers Program

DigitalScaler en ORMIT dompelen jong talent onder in digitale transformatie van bedrijven

Brussel, 11 juni 2020. De huidige economische situatie noodzaakt bedrijven om hun digitale transformatie te versnellen of intensifiëren. Het kostenplaatje en de schaarste aan de juiste talenten werkt daarbij dikwijls remmend. DigitalScaler & ORMIT introduceren een uniek model (Digitizer Program) om bedrijven én jonge talenten te ondersteunen.

Om als winnaars uit de crisis van vandaag te komen, kunnen de bedrijven jonge talenten inzetten die door DigitalScaler & ORMIT getraind en opgevolgd worden. Jongeren maken graag gebruik van deze oplossing. Immers, ze zijn meteen inzetbaar en bouwen een voorsprong op door de intensieve opleiding en coaching die hen geboden wordt.

Ontdek ORMIT

Het komt er meer dan ooit op aan dat bedrijven snel schakelen om economisch relevant te blijven in de huidige moeilijke omstandigheden: de economie krimpt, klanten worden veeleisender en alles gaat steeds sneller. Digitale transformatie biedt een oplossing om de concurrentie voor te blijven. Een digitale transformatie heeft naast het implementeren van technologie vooral te maken met ‘Agility’ en ‘Customer Experience’. De aandacht gaat dan meteen naar de kost van de digitalisatie en de beschikbaarheid van ervaren medewerkers voor de uitvoering ervan.

DigitalScaler & ORMIT bieden een oplossing die uniek is in de markt.
Digitizers Program

Vandaag worden vaardigheden, wendbaarheid (agility), klantenervaring expertise (customer experience) en persoonlijke ontwikkeling in één geïntegreerd Digitizer Program aangeboden. Alle Digitizers worden door DigitalScaler & ORMIT ondergedompeld in hun ervaring met klantgerichte digitale, ‘agile’ transformaties.

Wenst u meer informatie?

Tijdens het traject werken de jongeren binnen een bedrijf mee aan hun digitale transformatie. Eens het Digitizer Program afgerond is, krijgt deze organisatie de mogelijkheid ze te integreren. Op die manier kan in een vloeiende beweging de transformatie verdergezet worden.

“De wereld en bedrijven veranderen. ORMIT loodst ondernemingen naar een volgende fase. Vaardigheden veranderen, maar de behoefte aan talent zal toenemen. Leren wordt belangrijker dan weten”, zegt ORMIT CEO Thomas De Wulf. ‘We willen jong talent ondersteunen en een brug slaan tussen hen en de bedrijfswereld waar digitale transformatie op één komt te staan’, vervolgt De Wulf.

Connecteer op LinkedIn

Een win-win

  1. Bedrijven kunnen snel aan de slag met de Digitizers die door DigitalScaler & ORMIT gecoacht worden. De rechtstreekse betrokkenheid van de jongeren bij de digitale transformatie is een uitgelezen kans voor de bedrijven om de kennis die de Digitizers opgedaan hebben, te behouden binnen hun organisatie. Dit komt ten goede van de klanten die steeds beter en sneller bediend willen worden.
  2. Zelfs tijdens deze moeilijke economische periode gaan jonge talenten veel sneller aan de slag. In meerdere bedrijven wordt een opleidingsstop doorgevoerd. Onze Digitizers daarentegen worden ontwikkeld en begeleid tot ‘Business Agility’ en ‘Customer Experience’ experten en ondersteund door interpersoonlijke vaardigheden. Met deze relevante digitale kennis en ervaring behalen ze een ruime voorsprong op hun collega-jongeren die na hun opleiding op zoek gaan naar een gepaste job.

DigitalScaler & ORMIT maken gebruik van gecombineerde leermethodes. Het hele traject steunt op vier pijlers: werkervaring opdoen, opleiding, coaching en intervisie. Meerdere keren per maand volgen de Digitizers een virtuele of classroom training. Het opleidingsaanbod is zeer divers en uitgebreid. Dit gaat van communicatietrainingen, changemanagement tot leiderschapsontwikkeling.

‘Vanuit DigitalScaler voegen we de operationele opleidingen toe’, aldus Sonja Noben, CEO DigitalScaler. ‘De nadruk ligt op ‘agile frameworks’, ‘tools’ en technieken tot en met ‘customer journey’ methodes en ‘customer experience’ metingen.’

Connecteer op LinkedIn

Alle competenties en vaardigheden die wij nodig achten om een goede ‘change catalyst’ en leider te worden en transformatie te begeleiden, komen aan bod. Elke Digitizer krijgt van bij de start een coach of talent development manager toegewezen die waakt over de vooruitgang van de Digitizers.

Over DigitalScaler

DigitalScaler werd in maart 2019 in België opgericht. Wij leveren advies, opleidingen en digitale-oplossingen: zowel strategisch advies als de volledige uitvoering ervan.

DigitalScaler is een start-up die de klanten wil helpen om hun succesvolle toekomst in de digitale maatschappij te creëren door hun transformatiereis te sturen en te schalen met echte ‘klantenbetrokkenheid’ in het hart.

Ons team omvat sterk ervaren experts op het gebied van klantenbetrokkenheid & agility, ‘change & communication masters’ en digitale technologie ‘champions’. Wij zorgen ervoor dat de digitale en ‘agile’ transformatieambities van onze klanten worden gerealiseerd: ‘hands-on’ en met diepgaande expertise. Een doorgedreven aanpak voor veranderings- en

communicatiemanagement wordt toegepast tijdens de hele transformatiecyclus, waarbij het personeel en de bedrijfscultuur worden gestimuleerd door middel van hyperrelevante training.

Over ORMIT

ORMIT is toonaangevend in talentontwikkeling. Wij geven organisaties toegang tot kritisch geselecteerde talenten, startklaar inzetbaar voor de business.

Onze filosofie is al 25 jaar onveranderd: ORMIT wil dat jonge mensen vanuit persoonlijk leiderschap het allerbeste uit zichzelf en anderen halen. Zo maken we organisaties en mensen succesvoller door hun unieke talenten te vinden, te ontwikkelen en te binden.

ORMIT is in 2020 voor de 8ste keer een van de Best Workplaces van België.

ORMIT wilt een inspirerende werkgever zijn, het goede voorbeeld tonen voor de jonge talenten die morgen de toekomstige change catalysts en leiders zullen zijn. Daarnaast bekroonde de Great Place To Work organisatie ons met een aantal special awards zoals de Special Award for ‘Continuous Learning’ en de Special award for ‘Strategic Talent Development’.

Wilt u meer informatie over het Digitizer Program? Deel uw contactgegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  • DigitalScaler is committed to protecting and respecting your privacy, and we’ll only use your personal information to administer your account and to provide the products and services you requested from us. From time to time, we would like to contact you about our products and services, as well as other content that may be of interest to you. If you consent to us contacting you for this purpose, please tick below to say how you would like us to contact you:

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.